Van intensieve samenwerking naar één bedrijf

RSO Techno en Grovema gaan samen onder één naam

Eigenaren van Liebherr machines zijn vaak al vertrouwd met de dienstverlening van RSO Techno. Het leveren van hoge kwaliteit gebruikte Liebherr onderdelen. En daarnaast ook reparatie, service en onderhoud van Liebherr machines. Maar wist u dat wij deze diensten niet alleen in Nederland, maar ook internationaal aanbieden? De internationale handel verzorgt ons zusterbedrijf Grovema. We hebben besloten om vanaf 1 januari samen onder één naam verder te gaan.

Eén dienstverlening, één adres en nu ook één naam

We werken al jaren samen met het team van Grovema. We zitten op hetzelfde adres en we werken vanuit hetzelfde magazijn. Grovema maakt ook dagelijks gebruik van de werkplaats en specialisten van RSO Techno.

Het was dan ook een logische stap om de samenwerking compleet te maken en de bedrijven samen te voegen. De naam die we gekozen hebben om in de toekomst mee verder te gaan is Grovema.Wat betekent dit voor de dienstverlening?

Voor al onze klanten verandert er weinig. Dezelfde specialisten staan klaar en we leveren dezelfde diensten zoals altijd. Alleen bij alle communicatie zult u vanaf 1 januari de naam Grovema zien.

Onze nieuwe contactgegevens

Onze nieuwe contactgegevens worden vanaf 1 januari 2020:

Grovema bv
Radonstraat 22
6718 WS Ede
www.grovema.com/nl

Tel: 0318 620125
Email: info@grovema.com
KvK: 32119126
BTW: NL 817227866 B01

Alle telefoonnummers en emailadressen van RSO Techno blijven de komende tijd nog in gebruik zodat de overgang vloeiend verloopt. Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit nieuws? Neem gerust contact op met Paul van Poppel via 06 460 686 37