Overlay

Nieuws

Alles wat u moet weten over de pompen van uw Liebherr machine

Alles wat u moet weten over de pompen van uw Liebherr machine

Een pomp is een belangrijk onderdeel van een Liebherr machine. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat dit onderdeel goed werkt en tijdig vervangen wordt. Als u uw pomp wilt vervangen, hebben we in onze webshop veel keus. Hieronder leggen we uit waar u op moet letten.

Soorten pompen

In onze webshop bieden we verschillende soorten pompen aan. Elke pomp heeft z’n eigen functie. Hieronder leest u de belangrijkste categorieën:

·         Een Liehberr hoofdpomp stuurt alle componenten aan.

·         Een Liehberr rijpomp stuurt het rijwerk aan.

·         Een Liebherr extra pomp is verantwoordelijk voor de extra functies.

Een Liebherr pompverdeelhuis koppelt de pompen aan de motor.

·         Een Liehberr zwenkpomp stuurt het zwenkwerk aan.

Wist u dat alle Liebherr pomp onderdelen ook los te bestellen zijn?

Typenummers

Liebherr pompen hebben altijd typenummers die eindigen met een cijfer. Dit cijfer geeft aan hoeveel liter vloeistof per minuut gepompt kan worden. Zo pompt een DPVP108 maximaal 108 liter per minuut.

Heeft u een pomp nodig? In onze webshop maken we het makkelijk voor u. Filter de pompen eenvoudig op het typenummer van uw Liebherr machine. Dan ziet u precies welke pomp geschikt is voor uw machine.

Tijdig vervangen

Als een pomp aan vervanging toe is, wordt het vermogen minder. Uw machine heft en draait minder goed dan gebruikelijk. Dat is een teken om een alvast een vervangend onderdeel te bestellen.

Een pomp gaat zo’n 10.000 draaiuren mee. Wij raden aan om tijdig de pomp te vervangen. Zo voorkomt u dat uw machine stil komt te staan op een moment dat u het niet wilt.

Gereviseerde Liebherr pompen

Wij verkopen gebruikte Liebherr pompen voor diverse types grondverzet- en overslagmachines. Al onze gebruikte pompen controleren we eerst voordat we ze in de webshop plaatsen. Als het nodig is reviseren we ook pompen. Alle onderdelen die versleten zijn vervangen we in dat geval voor nieuwe onderdelen. Het resultaat is een gereviseerde pomp die net zo goed functioneert als een nieuwe maar dan voor een aanzienlijk lager bedrag.

De kosten van een Liebherr pomp

Een nieuwe pomp kost algauw tussen de 20.000 en 80.000 euro afhankelijk van het type. Daarentegen bieden we een gereviseerde pomp soms al voor de helft van de nieuwprijs aan. Dat is pas voordelig! En daarbij geven we gewoon 6 maanden garantie op een gereviseerde pomp. De kwaliteit is dus gegarandeerd.

Populaire pompen

Dit zijn de meest gezochte pompen in de webshop.

DPVPO108
Pomp geschikt voor o.a. de Liebherr A900C li  en A904C Li

DPVP108
Pomp geschikt voor o.a. de Liebherr A934C Li en R934C

LPVD107
Pomp geschikt voor o.a. de Liebherr A924 Li, R914 en R924

LPVD125
Pomp geschikt voor o.a. de Liebherr R932 Li en A932 Li

LPVD140
Pomp geschikt voor o.a. de Liebherr R944

A4VG56
Pomp geschikt voor o.a. de Liebherr R932, R934 en R944

06-08-2019 08:48