Over ons

RSO Techno

RSO staat voor Reparatie, Service en Onderhoud. En dat is ook precies wat we doen. We zorgen dat uw shovel, graafmachine of overslagmachine maximaal inzetbaar is. Daarnaast leveren wij ook gebruikte onderdelen van Liebherr. We hebben een webshop met meer dan 10.000 onderdelen op voorraad en kunnen u daardoor altijd wel van dienst zijn. Staat uw machine stil en heeft u met spoed een onderdeel nodig? Ook dan helpen wij u graag! Direct en adequaat, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt.

Geschiedenis

In 2011 begon Paul van Poppel met 5 collega’s aan een nieuw avontuur: RSO Techno. Gespecialiseerd in reparatie, service en onderhoud van Liebherr machines. Ondertussen is RSO Techno gegroeid naar 13 werknemers. In 6 jaar tijd hebben we al 1500 klanten geholpen. En dat worden er elke dag weer meer! Iedereen met Liebherr machines is welkom bij ons. Van agrarisch loonbedrijf tot zelfstandige en van maritieme overslag tot grondverzet en sloopbedrijf.

RSO Techno zit samen met Grovema in een pand. Grovema doet alleen export wereldwijd terwijl RSO Techno juist de Nederlandse markt bedient.

Snelle service

Wij weten dat u snel geholpen wilt worden, want een machine die stilstaat kost geld. Heeft u een probleem met uw machine? Bel direct naar RSO. Wij hebben geen moeilijke telefonische keuzemenu’s. U krijgt direct een specialist aan de lijn voor advies. Veel van onze klanten zagen dezelfde dag al een monteur voorrijden. Zo snel kunnen wij bij u zijn als het nodig is!

Professionele werkplaats

Wij zijn gespecialiseerd in deze werkzaamheden:

  • Reviseren motoren
  • Reviseren pompen
  • Demontage en montage
  • Modificatie (bijv. verlengen giek)
  • Upgraden
  • Spuiten en cleanen
  • Olie vervangen
  • Motoren testen op onze testbank
Bezoek onze werkplaats met onze digitale 360 graden tour.
Bekijk hier de bedrijfsvideo.

Team

Wilt u kennis maken met ons team? Kijk dan op deze pagina..


Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar technische mensen die ons team versterken.  Klik hier voor de actuele vacatures.