Reparatie, service en onderhoud

De naam RSO Techno zegt het al: Reparatie, Service en Onderhoud. Bij ons kunt u terecht voor al uw technische vragen over uw Liebherr machine.

Reparatie = kwaliteit

We hebben een grote werkplaats waar we de meest ingewikkelde reparaties kunnen uitvoeren. Ons team van specialisten heeft ruime ervaring met het repareren van Liebherr machines. Wij garanderen kwaliteit bij elke reparatie die we uitvoeren.

Service = snelheid

Als uw Liebherr machine stilstaat, is snelheid geboden. Wij zijn ons daar van bewust. Onze specialisten staan altijd klaar om uw grondverzetmachine of overslagmachine te repareren. Zo kunt u vaak al binnen een paar dagen aan het werk!

Of heeft u hulp op locatie nodig? Ons serviceteam is snel ter plekke om uw bulldozer, graafmachine of shovel weer werkend te krijgen.

Nu hulp nodig? Bel 0318 639303

Onderhoud = preventie

Wilt u liever voorkomen dat uw mensen stilstaan omdat de machine niet meer werkt? Met periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw machine maximale draaiuren maakt. En uiteindelijk maakt dat het verschil tussen een dure en een winstgevende machine.

Lees deze informatieve blogs over onderhoud aan uw machine.

Hydrauliekolie vervangen?

Hydrauliekolie vervangen lijkt een periodieke kostenpost maar dat is het niet! Wij analyseren oliemonsters en kijken of er bijvoorbeeld zand, water of metaaldeeltjes in zitten. Dit zegt namelijk iets over de staat van uw machine. Is de olie schoon? Dan hoeft u die niet te vervangen. En dat scheelt weer in de kosten!

Lees onze blog over olie vervangen


  Terug