Daarom gebruikte onderdelen

Waarom 2e hands onderdelen?

Tweedehands Liebherr onderdelen hebben veel voordelen. Zo is het gebruik ervan beter voor het milieu, bespaart u kosten én bent u verzekerd van een snelle levertijd. Kiest u voor tweedehands onderdelen, dan voorkomt u zo veel mogelijk stilstand van uw machine! Onze gebruikte onderdelen worden uitgebreid getest en daardoor garanderen wij dat ze kwalitatief uitstekend zijn. Profiteer van de vele voordelen en ervaar het zelf!

Kostenbesparend

RSO Techno krijgt veel machines binnen die we vervolgens ontmantelen. Veel onderdelen van zo’n machine kunnen namelijk nog heel wat draaiuren mee. Door deze onderdelen los te verkopen, houden wij de aanschafprijs fors lager dan de nieuwprijs. Het is zelfs vaak zo dat we onderdelen voor de helft van de nieuwprijs kunnen aanbieden!

Gegarandeerd goed

Wij garanderen de beste kwaliteit gebruikte Liebherr onderdelen. Elk onderdeel wat bij ons in het magazijn ligt is door een specialist gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. En als wij het onderdeel zelf monteren, dan garanderen wij een goede werking bij oplevering.

Onderdeel kapot? Schrijf het niet direct af!

RSO Techno heeft veel ervaring in het reviseren en repareren van onderdelen. Het kapotte onderdeel van uw Liebherr machine kan een tweede leven krijgen. Dat is pas kosten besparen!

Milieuvriendelijke oplossing

Vandaag de dag wordt er heel veel gepraat over duurzaamheid. RSO Techno was al bezig met duurzaamheid voordat het een ‘modewoord’ werd. Het opnieuw inzetten van tweedehands onderdelen zorgt er namelijk voor dat er geen beroep wordt gedaan op primaire grondstoffen.

Een onderdeel hergebruiken is ook vele malen milieuvriendelijker dan het onderdeel recyclen als oud ijzer. RSO Techno past hierdoor uitstekend binnen uw mvo strategie.

Snelle levering

Doordat wij een grote voorraad aan onderdelen hebben, kunnen we in veel gevallen dezelfde dag al verzenden. Kijk in onze webshop naar de actuele voorraad of neem telefonisch contact op 0318 639303.