Daarom gebruikte onderdelen

Waarom 2e hands onderdelen?

Tweedehands Liebherr onderdelen zijn een perfecte manier om stilstand aan uw machine te voorkomen. Want onze tweedehands onderdelen zijn gegarandeerd goed én beter voor het milieu. Kiest u voor tweedehands onderdelen van RSO Techno, dan bespaart u kosten en bent u verzekerd van een snelle levertijd. Zo kunt u snel weer aan het werk.

Kostenbesparend

RSO Techno krijgt veel machines binnen die we vervolgens ontmantelen. Veel onderdelen van zo’n machine kunnen namelijk nog heel wat draaiuren mee. Door deze onderdelen los te verkopen, houden wij de aanschafprijs fors lager dan de nieuwprijs. Het is zelfs vaak zo dat we onderdelen voor de helft van de nieuwprijs kunnen aanbieden.

Gegarandeerd goed

Wij garanderen de beste kwaliteit gebruikte Liebherr onderdelen. Elk onderdeel wat bij ons in het magazijn ligt is door een specialist gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. En als wij het onderdeel zelf monteren, dan garanderen wij een goede werking bij oplevering.

Onderdeel kapot? Schrijf het niet direct af!

RSO Techno heeft veel ervaring in het reviseren en repareren van onderdelen. Het kapotte onderdeel van uw Liebherr machine kan een tweede leven krijgen. Dat is pas kosten besparen!

Milieuvriendelijke oplossing

Vandaag de dag wordt er heel veel gepraat over duurzaamheid. RSO Techno was al bezig met duurzaamheid voordat het een ‘modewoord’ werd. Het opnieuw inzetten van tweedehands onderdelen zorgt er namelijk voor dat er geen beroep wordt gedaan op primaire grondstoffen.

Een onderdeel hergebruiken is ook vele malen milieuvriendelijker dan het onderdeel recyclen als oud ijzer. RSO Techno past prima binnen uw mvo strategie.

Behoud van fabrieksgarantie

Snelle levering

Doordat wij een grote voorraad aan onderdelen hebben, kunnen we in veel gevallen dezelfde dag al verzenden. Kijk in onze webshop naar de actuele voorraad of neem telefonisch contact op 0318 639303.